Results 1 to 2 of 2

Thread: TM-6900 HD COMBO will not boot

  1. #1
    V.I.P oscar's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    817
    Thanks
    260
    Thanked 517 Times in 245 Posts

    TM-6900 HD COMBO will not boot

    I've been given a dead one which I got working by replacing 5 bulging caps in the psu.
    Last night I installed the last up to date Phantom patch I could find via a USB stick .
    All went well " write ok" displayed on the TM display but the box didn't reboot so I left it like that for 20 minutes and still no reboot .
    I turned it off via the back switch ,gave it 10 seconds or so and switched back on --- nothing -- no blue light - no display.
    I've tried the TM Loader ver 1.8.8 with null cable but still nothing on switch on .
    I know the cable is good as I used it on my TM 1500 CI+ with Darkman loader for loading keys.
    Tried holding in the menu and select keys while powering on -- nothing .
    The friend who gave me the box has an identical one and he successfully loaded the same patch as me onto his without any problems .
    All voltages coming out of the psu are exactly what it says on the main board power input plug

    I think I have a doorstop unless anyone knows any different please .
    Thanks

  2. #2
    V.I.P oscar's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    817
    Thanks
    260
    Thanked 517 Times in 245 Posts
    Just a quick follow up -- a power supply from a known working 6900 makes no difference so the power supply isn't the problem .
    An annoying mystery of what has gone wrong and how to fix iit .
    Anyone know any points on the board to bridge to force a memory clear/reset please?
    Thanks

Similar Threads

  1. hard boot 6900 super
    By michaelga in forum 6000 series
    Replies: 7
    Last Post: 29-11-2009, 11:53 PM
  2. 6900 combo advice please
    By magoo in forum 6000 series
    Replies: 3
    Last Post: 28-12-2008, 02:06 PM
  3. Technomate 6900 combo
    By Spurx1 in forum HD Satellite Receivers Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 28-12-2008, 10:51 AM
  4. Set 6900 HD Combo Super A/V for my TV?
    By mynameisEarl in forum 6000 series
    Replies: 0
    Last Post: 20-11-2008, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •