Results 1 to 20 of 20

Thread: HTTP Upgrade HB9000

  1. #1
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    245
    Thanks
    25
    Thanked 122 Times in 40 Posts

    HTTP Upgrade HB9000

    Hi HTTP Upgrade login not opening in HiTech HB9000. Keep flashing 'Loading'. Never happened before. May be sever is switched off. Any body else got this problem? Regards

  2. The Following User Says Thank You to jeetley2 For This Useful Post:

    tinto de verano (26-06-2021)

  3.    Advert



  4. #2
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,643
    Thanks
    77
    Thanked 1,358 Times in 728 Posts
    Yes !

  5. The Following User Says Thank You to TonyO For This Useful Post:

    tinto de verano (26-06-2021)

  6. #3
    V.I.P blackdevil's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    667
    Thanks
    256
    Thanked 5,882 Times in 747 Posts
    Try now, it's ok

  7. The Following 3 Users Say Thank You to blackdevil For This Useful Post:

    jeetley2 (26-06-2021), tinto de verano (26-06-2021), Weston Calling (26-06-2021)

  8. #4
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    245
    Thanks
    25
    Thanked 122 Times in 40 Posts
    Yes working now. Thanks

  9. The Following User Says Thank You to jeetley2 For This Useful Post:

    tinto de verano (26-06-2021)

  10. #5
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,643
    Thanks
    77
    Thanked 1,358 Times in 728 Posts
    Not working here, tried to load the new s/w but it says wrong software and bootloader.

    I finaly got it working again, when it stopped I did a factory reset which took it back to an early s/w version which also didn't work, I just loaded the last known working version which was a force version of 2.4.82 which is now going sort of.

    I re-loaded the stalker portal file which promptly stopped everything working, I've loaded the 2.4.82 file again without the stalker portal file and Mytv now opens although on a much reduced channel list, the ad-ult works but VOD does not.

    At least the box has got some life back into it now.
    ------------------------------------

    SPOKE TOO SOON, ALL GONE AGAIN
    ---------------------------------------
    Self inflicted problem, I loaded the old portal file which blocked everything, much slimmed down Mytv and ad-ult working again now but no VOD.
    Last edited by TonyO; 27-06-2021 at 09:55 AM.

  11. The Following User Says Thank You to TonyO For This Useful Post:

    tinto de verano (26-06-2021)

  12. #6
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,465
    Thanks
    1,685
    Thanked 367 Times in 228 Posts
    @TonyO, all I have is MyTv, VOD & RT from the red box.

  13. #7
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    72
    Thanks
    69
    Thanked 102 Times in 42 Posts
    with new software 2.4.91 dated 25/6/21 my tv working on some channels perfect others buffering or no picture.But if you try in all channel 54 onwards gives good bien and 67 onwards sa sports channels ok.In sport2 you can get bt sports and a host of others working ok.Utube working ok and VOD plus all section of the *****.I do not have sub for stalker at present so could not test.

  14. The Following 2 Users Say Thank You to mrfire For This Useful Post:

    port06 (27-06-2021), tinto de verano (27-06-2021)

  15. #8
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    72
    Thanks
    69
    Thanked 102 Times in 42 Posts
    just tried a stalker link from the team on alliptv now working fine with a vpn router but no go with v*rgin router








    8

  16. The Following 2 Users Say Thank You to mrfire For This Useful Post:

    port06 (27-06-2021), tinto de verano (27-06-2021)

  17. #9
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,465
    Thanks
    1,685
    Thanked 367 Times in 228 Posts
    @mrfire, do you put your vpn router through the v*rgin router?

  18. #10
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    72
    Thanks
    69
    Thanked 102 Times in 42 Posts
    yes thats the way i do it virgin router then vpn router then hitech box. I also have two lan inputs on my beelink computer which switches from virgin to vpn router when i use vpn software.very clever fast pc worth the money if like me you use the tv as a moniter.Down side is beelink can only have 2gb internal drive plus ssd.So i have 50tb hdd box conected.The beelink i have will power 4 screens if you want to go totally geek

  19. The Following 3 Users Say Thank You to mrfire For This Useful Post:

    port06 (28-06-2021), tinto de verano (27-06-2021)

  20. #11
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,465
    Thanks
    1,685
    Thanked 367 Times in 228 Posts
    @mrfire, thanks for your reply but you lost me after "Yes" ah ah

    Regards

  21. #12
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    72
    Thanks
    69
    Thanked 102 Times in 42 Posts
    ok
    cable supply goes to v*rfin router then lan cable from vir*in router to vpn router then lan cable from vpn router to hitech box
    Last edited by mrfire; 28-06-2021 at 12:39 AM.

  22. The Following 2 Users Say Thank You to mrfire For This Useful Post:

    maurice (28-06-2021), tinto de verano (28-06-2021)

  23. #13
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,465
    Thanks
    1,685
    Thanked 367 Times in 228 Posts
    @mrfire, could you clear some PM space I am trying to send you a PM
    Regards

  24. #14
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    72
    Thanks
    69
    Thanked 102 Times in 42 Posts
    done

  25. The Following User Says Thank You to mrfire For This Useful Post:

    maurice (29-06-2021)

  26. #15
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,643
    Thanks
    77
    Thanked 1,358 Times in 728 Posts
    Mytv and VOD back on now

  27. The Following 2 Users Say Thank You to TonyO For This Useful Post:

    maurice (29-06-2021), tinto de verano (28-06-2021)

  28. #16
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    825
    Thanks
    606
    Thanked 166 Times in 96 Posts
    Quote Originally Posted by mrfire View Post
    ok
    cable supply goes to v*rfin router then lan cable from vir*in router to vpn router then lan cable from vpn router to hitech box
    Same set up here, but in my case, the connection from my VPN router to the Hitechbox is not directly to my Hitechbox by LAN/Ethernet cable, but actually by LAN/Ethernet cable to PowerLine socket upstairs near my routers, then from PowerLine socket downstairs to Hitechbox by LAN/Ethernet cable.

    I hope this is useful for others,

    tinto de verano

  29. The Following User Says Thank You to tinto de verano For This Useful Post:

    port06 (28-06-2021)

  30. #17
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    825
    Thanks
    606
    Thanked 166 Times in 96 Posts
    I just found some time to finally upgrade my HB9000 to the latest firmware: 2.4.91.

    Everything went well:

    -motor, time... settings kept

    -favourites kept

    -TV channels opening

    -MYTV. Mag Portal, VOD opening (I could not check a***t, I might check later, just for research purposes)

    -All without reloading any files through USB

    Excellent job, team.

    Thanks.

    tinto de verano

  31. The Following 3 Users Say Thank You to tinto de verano For This Useful Post:

    Aldo (03-07-2021), maurice (04-07-2021), port06 (03-07-2021)

  32. #18
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,643
    Thanks
    77
    Thanked 1,358 Times in 728 Posts
    All down the plug again Sunday mid day (04.07) login failure with s/w v2.4.91 with mytv, I've gone back to an earlier version which has some channels on mytv working and VOD, its chaos, whats going on ?

  33. The Following 2 Users Say Thank You to TonyO For This Useful Post:

    tinto de verano (04-07-2021)

  34. #19
    V.I.P blackdevil's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    667
    Thanks
    256
    Thanked 5,882 Times in 747 Posts
    Quote Originally Posted by TonyO View Post
    All down the plug again Sunday mid day (04.07) login failure with s/w v2.4.91 with mytv, I've gone back to an earlier version which has some channels on mytv working and VOD, its chaos, whats going on ?
    The icons must be activated by us, otherwise you get the defaults.

  35. #20
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,643
    Thanks
    77
    Thanked 1,358 Times in 728 Posts
    Does that mean that Mytv is only a pay service from now on ? I subscribed to IPTV but Mytv was usefull for some of the temporary channels that came and went.
    Last edited by TonyO; 05-07-2021 at 12:24 PM.

Similar Threads

  1. Solution if your ISP is blocking MYTV, VOD, HTTP Upgrade on HitechBox
    By blackdevil in forum HitechBox HB9900 OTT IPTV Receiver
    Replies: 2
    Last Post: 25-03-2019, 02:03 PM
  2. Mscam working fine with 2.1.93 http Upgrade
    By jbvid in forum HitechBox HB9000
    Replies: 18
    Last Post: 22-12-2016, 05:22 PM
  3. HTTP Upgrade
    By Aldo in forum HitechBox HB9000
    Replies: 6
    Last Post: 25-11-2016, 10:03 PM
  4. New sw 02/03/2016.upgrade via HTTP
    By Tano in forum HitechBox HB9000
    Replies: 4
    Last Post: 05-03-2016, 07:11 PM
  5. Icecrypt 1650 Http Upgrade
    By pallino0 in forum ICECRYPT
    Replies: 2
    Last Post: 29-01-2015, 06:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •