Results 1 to 17 of 17

Thread: Bad night for Mytv on monday 29.03.21

  1. #1
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,620
    Thanks
    77
    Thanked 1,330 Times in 711 Posts

    Bad night for Mytv on monday 29.03.21

    Most Mytv channels off leaving just a few crumbs working, also on IPTV premium channels extremely slow to load and kept crashing, I spent 30 minutes loading channels to my favourites list only for the selection to be completely lost on one of the crashes, URRGH !

    A little better on Tuesday, but only just, all off by 11pm, couldn't get on site at all after that time.

    Wednesday, worked for an hour then ground to a halt, all off at the moment, VOD and ***** ok.
    Last edited by TonyO; 31-03-2021 at 04:33 PM.

  2. The Following User Says Thank You to TonyO For This Useful Post:

    maurice (31-03-2021)

  3.    Advert



  4. #2
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,435
    Thanks
    1,619
    Thanked 346 Times in 216 Posts
    Lost all my Stalker Portal Channels tonight, would not load at all, mytv ok also blue.

  5. #3
    Cool Dude
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    58
    Thanks
    61
    Thanked 73 Times in 29 Posts
    i have same problem

  6. The Following User Says Thank You to mrfire For This Useful Post:

    maurice (14-04-2021)

  7. #4
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,435
    Thanks
    1,619
    Thanked 346 Times in 216 Posts
    @mrfire, I have contacted them and was told to re-install the latest file for my 9200, I was also sent the file to load by USB but I tried 6 sticks and none would load.
    I am now back with the online file but now lost MyTv, they load on the menu but will not open the other Red box ones work!!!

  8. #5
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thanks
    547
    Thanked 146 Times in 86 Posts
    Are you trying to load new firmware... or something else?

    I had problems loading something else from USB stick as there were no slots left after years of updating slots through USB.

    By the way, I have not checked my HB9000 yet. Working fine a few days ago.

    tinto de verano


    And here are some notes I took ate the time (I cannot find the actual post):

    It turns out that the ERROR was caused by having all 16 Readers in Net Client full with previous data.

    All 16 Readers contained previous info, so apparently they could not be overwritten from USB.

    Following advice I went into each of the 1 to 6 first Readers, deleted the existing info... tried the USB... and the info was restored/updated.
    Last edited by tinto de verano; 14-04-2021 at 06:38 PM.

  9. #6
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,435
    Thanks
    1,619
    Thanked 346 Times in 216 Posts
    @tinto de verano, I have problems with my portal & MyTv channels not loading or opening. Read post's 2,3 & 4 it is about the latest software which is in the upgrade section of the box.
    Regards
    Maurice

  10. #7
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thanks
    547
    Thanked 146 Times in 86 Posts
    OK, sorry

  11. The Following User Says Thank You to tinto de verano For This Useful Post:

    maurice (14-04-2021)

  12. #8
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thanks
    547
    Thanked 146 Times in 86 Posts
    Finally had a chance to check it:
    -MyTV channels not opening.
    -MagPortal not loading and coming up with some numbers.
    Hopefully it will be fixed soon.
    Thanks.
    tinto de verano

  13. #9
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,620
    Thanks
    77
    Thanked 1,330 Times in 711 Posts
    It was working ok here last night (wednesday 14.04.21), try the latest s/w version, it solved a few connection problems here but added a few other niggles but on the whole its better, if a portal goes down or gives problems try one of the other portals as usally one of them will still load the channel list and work.

    My 9200 wouldn't load the latest s/w version untill I got the Force load file, then it worked ok.

  14. The Following 3 Users Say Thank You to TonyO For This Useful Post:

    Aldo (15-04-2021), maurice (15-04-2021), tinto de verano (15-04-2021)

  15. #10
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thanks
    547
    Thanked 146 Times in 86 Posts
    Hi Tonyo,

    Thanks for the info.

    Interesting... as far as I was aware, only one of the portals should open (MagPortal, but not the others, in my case), depending on your "setup".

    I will try later tonight.

    Thanks.

    tinto de verano

  16. The Following User Says Thank You to tinto de verano For This Useful Post:

    maurice (15-04-2021)

  17. #11
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thanks
    547
    Thanked 146 Times in 86 Posts
    Checked again... the same...

    -MyTV channels not opening.
    -MagPortal not loading and coming up with some numbers: 1111 2222. The same for the other portals (although they never worked before).
    - A d u l t not working.
    -VOD seems to be working.
    ????

    Hopefully it will be fixed soon.

    Thanks.

    tinto de verano

  18. #12
    V.I.P blackdevil's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    656
    Thanks
    256
    Thanked 5,839 Times in 736 Posts
    Can anyone with VPN, change settings and try again, because all systems are up and running. We tested them here with different boxes and they work.
    You can message me if it is something you cannot write here.

  19. #13
    Cool Dude
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    58
    Thanks
    61
    Thanked 73 Times in 29 Posts
    hi no luck mag portal comes with login as does extreme iptv shows channel download fails all iptv loads channels epg works but no pictures.I have tried 2 vpn routers on various locations.I have used 4.82 and 4.81 from download server manually adding stalker portals also tried 4.82 as supplies fom team with my stalker mac address embedded .All with same result

  20. #14
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thanks
    547
    Thanked 146 Times in 86 Posts
    MagPortal still not working (1111, 2222), either with VPN router or directly with V i r g i n router.

    MyTV still has channels not clearing (that might be normal, things come and go I guess), while others do clear.

    (a d u l t and VOD seem to be working with both routers)

    tinto de verano
    Last edited by tinto de verano; 19-04-2021 at 04:16 PM. Reason: more data

  21. The Following User Says Thank You to tinto de verano For This Useful Post:

    maurice (19-04-2021)

  22. #15
    Cool Dude
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    58
    Thanks
    61
    Thanked 73 Times in 29 Posts
    i think the problem is virgin media router.with the hub 4 you cannot bypass certain firewall functions that allowed the vpn router to not be blocked.even turning firewall off has no effect.i have also tried setting hitech box to static ip and using 1.1.1.1 as dns server and this fails.so most vpn services not working with hub 4.only one solution is to change provider unless some has a work around

  23. The Following User Says Thank You to mrfire For This Useful Post:

    maurice (20-04-2021)

  24. #16
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,435
    Thanks
    1,619
    Thanked 346 Times in 216 Posts
    I am still trying to sort mine. I was sent 3mu files they load but do not work. MyTv works "Sort-Of" and red box work when it feels like it.

  25. #17
    V.I.P
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    814
    Thanks
    547
    Thanked 146 Times in 86 Posts
    Mine is still a Virgin Hub 3, not the new 4 one.

    And everything was working fine (with or without the taratpics VPN router) till a few days ago, when this thread was started more or less.

    At the moment, I do not have too much time for testing, I am afraid.

    But it would be nice if someone finds a way and can share how to fix it.

    Unless we need new SW for the Hitechbox.

    Sorry.

    Thanks.

    tinto de verano
    Last edited by tinto de verano; 20-04-2021 at 12:30 PM.

Similar Threads

  1. Arsenal vs leeds on monday night
    By KES in forum Sport on Satellite
    Replies: 12
    Last Post: 09-01-2012, 11:52 PM
  2. WWE Monday Night Raw
    By FENEKI in forum Feed Hunters
    Replies: 0
    Last Post: 31-08-2010, 02:19 AM
  3. WWE Monday Night Raw LIVE & fta FEED At 24.5W
    By Barney in forum Feed Hunters
    Replies: 8
    Last Post: 14-01-2010, 05:28 PM
  4. Leeds game monday night?
    By oldjiver in forum Feed Hunters
    Replies: 11
    Last Post: 10-02-2009, 06:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •