Results 1 to 4 of 4

Thread: Black Hole problems

  1. #1
    Cool Dude Detlef's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    6,277
    Thanks
    674
    Thanked 1,923 Times in 1,106 Posts

    Black Hole problems

    I'm currently tidying up a Vu+Duo (yes I know it went out with the Ark) which I inherited because the old VIX image was corrupted.

    Have loaded a Black Hole image and added oscam, oscamymod and Cccam. Got oscamymod working well on ERT.

    The problem I have created is that I seem to have associated Common Interface with the ERT channels so have to switch to oscamymod using the blue button after every Zap.

    As I don't need the CI I could delete it if I knew how but I would also like to know how I can change the channel/emu association.

    Any help would be welcome.

    Det

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    3,857
    Thanks
    3,001
    Thanked 4,171 Times in 1,934 Posts
    Press blue button then green button, that should take you into the autocam menu, then delete the association.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to CokeAddict For This Useful Post:

    Detlef (16-01-2020), echelon (16-01-2020)

  5. #3
    Cool Dude Detlef's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    6,277
    Thanks
    674
    Thanked 1,923 Times in 1,106 Posts
    Easy when you know how.

    Many thanks CokeAddict


  6. #4
    V.I.P
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    3,857
    Thanks
    3,001
    Thanked 4,171 Times in 1,934 Posts
    No probs

  7. The Following User Says Thank You to CokeAddict For This Useful Post:

    Detlef (18-01-2020)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •