Results 1 to 1 of 1

Thread: stuck on boot kinda

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    stuck on boot kinda

    giga blue hd 800 se plus i got a new line, the supplier would not load it so i got a tech guy to load it, well the line supplier had the line wrong, but all went well, line loaded picture perfect, came home but the line was not working, rang the tech guy who said to contact the line supplier, it seemed that the ip was wrong, i was tutered over the fone got things as i was told, the the tech guy sais the dhcp could not be right, so i attempted to sort it, (i am a tech stooge) now i have the boot sign on the front of the box, but it is running the fta perfect, btw it is running open rsi, ideas suggestions or even critism are welcome, also i had to return the box after getting it for a jtag.
    Last edited by flutered; 13-03-2014 at 11:28 PM.

  2.    Advert



Similar Threads

  1. azbox stuck in boot mode for trying to load up E2
    By James leandre in forum AzBox HD E2 Newbie Questions
    Replies: 5
    Last Post: 01-06-2014, 11:55 AM
  2. Azbox HD stuck in Boot
    By Amar786 in forum AZBox Premium Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 20-02-2014, 03:00 PM
  3. vu duo stuck on boot screen
    By paulgid in forum Vu+ Duo Help Section
    Replies: 10
    Last Post: 29-04-2013, 11:30 PM
  4. Urgent. MIO 268+ stuck in boot screen!
    By Asaphus in forum Mio & Clones
    Replies: 13
    Last Post: 08-07-2009, 09:46 PM
  5. receiver stuck in boot
    By wozer in forum 6000 series
    Replies: 3
    Last Post: 16-02-2009, 11:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •