Results 1 to 8 of 8

Thread: Clarke Tech ET-9000 Control Centre Version 1.0

  1. #1
    Goldwafers.co.uk - Site Sponsor LeeGW's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    107
    Thanks
    19
    Thanked 510 Times in 47 Posts

    Clarke Tech ET-9000 Control Centre Version 1.0



    Clarke Tech ET-9000 Control Centre Version 1.0 by Lee Hudson - Goldwafers.com
    ------------------------------------------------------------------------------------

    Installation Instructions
    ------------------------------------
    Unzip all the files and folders in the zip file to your local hard drive.


    How to Use ET9000CC
    ----------------------------------
    1. Run the ET9000CC.exe application.
    2. Enter the IP address of your Receiver in the IP Address field, example 192.168.1.5
    3. If you have changed the password on your receiver, enter the password in the password field
    otherwise leave blank.
    4. Click Connect Button


    Telnet
    ---------
    Self explanatory.
    For a list of Busybox commands check out the following website:
    _http://www.busybox.net/downloads/BusyBox.html


    FTP
    ----
    Click the FTP Button.
    This will load FileZilla FTP Client and automatically connect to your Receiver
    For instructions on using FileZilla check out the following website:
    _http://wiki.filezilla-project.org/Using


    Settings Backup
    -------------------------
    Click on Settings Backup Button.
    Click the Backup Settings Button.
    This will backup all the settings from the Receiver to the enigma2 and tuxbox folders on your PC HDD.
    The /enigma2 and /tuxbox folders will be located in the same folder as this program.

    Click the Restore Clarke Tech Receiver Settings Button.
    All your backup data will be restored to the /etc/enigma2 and /etc/tuxbox folders on the Receiver
    Once the files have successfully been restored you'll have to reboot the receiver by powering off
    and on using the switch on the back of the receiver.


    Media Files Manager
    ---------------------------------
    Uploading a Media File:
    Select the Hard Drive and folder that contains your Media File.
    Select the PVR device you have installed from the "Choose PVR Device" drop down window.
    Click on the Local file you want to upload so it's highlighted in blue.
    Click the Upload Button to transfer the file from your local HDD to the Receiver.

    Downloading a Media File:
    Select the Hard Drive and folder that you wish the file to be transferred too.
    Select the PVR device you have installed from the "Choose PVR Device" drop down window.
    Click on the Remote file you want to download so it's highlighted in blue.
    Click the Download Button to transfer the file from the Receiver to your local HDD.

    Deleting Local File:
    Select Local file so it's highlighted in blue.
    Click Delete Local File Button.

    Deleting Remote File:
    Select remote file so it's highlighted in blue.
    Click Delete Remote File Button.


    HDD Manager
    ------------------------------
    To mount and format a Hard Disk Drive do the following:
    Select the Hard Disk type.
    Click the Format Button.

    This will erase all the data on the Receiver HDD.

    Wait until the format has completed. It can take approx 10-15 minutes for a 1TB HDD.
    You'll see a command prompt when the format has completed.


    WebControl
    ---------------------------
    Click the WebControl Button to open WebControl in your default web browser.


    Upload Channel List
    --------------------------------
    Select the local directory where the Channel List is sorted.
    Double click the folder to list the files.
    Click the "Upload Channel List" Button.
    When you see the "Channel List Uploaded! Reboot Receiver" message box appear click OK.
    Now Reboot Receiver by powering off and on.


    Kind Regards

    Lee.
    Goldwafers.com

    To keep informed on new developments follow us on Twitter and Youtube:
    _http://twitter.com/goldwafers
    _http://www.youtube.com/user/goldwafers

    Released 20-12-2010
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P Friendly-Face's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    531
    Thanks
    216
    Thanked 90 Times in 48 Posts
    LeeGW thank you very much for this fantastic and helpfull toy.
    Just start using this as soon as i see that you had released it, must say Fantastc work made by you, this will be the tool for all new commers adn advanced users to use.

    works very nice indeed and thank you for this.

    @ all one more reason to buy this box from GoldWafers , suport the forum, suport the sponsor, and you get something in return.
    I regret my self that was in hurry and order the box from Germany, and all in all with Costum it did not come a bit cheap, so my advise is buy from sponsor as it is very resanoble price
    Last edited by Friendly-Face; 20-12-2010 at 10:11 PM.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm using DCC version 1.20 as I used to do with my DM800HD, everything is working flawless. Never the less, it is nice that people are developing things for this receiver.

  5. #4
    Junior Member cs_azbox's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry this post my doubts here. But that Clark is already working with Tech Mgcamd and CCcam?

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes working now

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello and thanks a lot for this wonderful app !

    I'm encountering a little problem and wanted to know if anybody encountered it already.

    I'm using my box on a private local network and my box got the following address : 10.0.0.201

    I can ping the box, i'm using a tool to upload the channels on it without any problem, but the control center tells me that 10.0.0.201 isn't a valid IP.

    Is there any restriction on the range of IP we can use with this software or is it some kind of bug ?
    Thanks much in advance if you have some time to answer.

  8. #7
    Goldwafers.co.uk - Site Sponsor LeeGW's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    107
    Thanks
    19
    Thanked 510 Times in 47 Posts
    Try entering the IP number like this 010.000.000.201 and it will work.

    Cheers

    Lee.

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks much for this fast answer.

    The connection works, but i'm not sure all is fine as some modules have strange behavior, anyway i managed to do what i had to. Thanks again for this great software.

Similar Threads

  1. Clarke Tech Editor Studio version. 3.11
    By Giga in forum Tools & Editors
    Replies: 1
    Last Post: 26-01-2010, 05:41 PM
  2. Clarke Tech Editor Studio version. 3.11
    By Giga in forum Tools & Editors
    Replies: 0
    Last Post: 29-11-2009, 08:34 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •