Results 1 to 5 of 5

Thread: Trouble Connecting VU+ CC To My Solo2.

  1. #1
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    366
    Thanks
    534
    Thanked 76 Times in 27 Posts

    Trouble Connecting VU+ CC To My Solo2.

    I'm trying to connect VU+ Control Centre to my Solo2, but having trouble connecting. Is there a Password that needs to be entered on the device and if so what is it please. I have entered what I think is my IP address. I'm using a new PC loaded with windows 10. Thanks in anticipation and

    Best wishes from,

    Gibson.

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3,249
    Thanks
    376
    Thanked 2,096 Times in 1,237 Posts
    Check your receivers IP Address, either by going into the menu, and network, or by simply using the DCC, Dreambox Control Centre:
    http://www.satpimps.co.uk/showthread.php?155335-Latest-Version-of-DCC-E2-v2-30

    Once downloaded, start up dcce2_230, click on the magnifying glass symbol, under Enigma 2 box, above profiles, and then click search.
    It should find your VU+, and list the IP Address.

  4. The Following User Says Thank You to Mickha For This Useful Post:

    gibson (23-11-2019)

  5. #3
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    366
    Thanks
    534
    Thanked 76 Times in 27 Posts
    Thanks for the suggestion, but still unable to connect with my VU+ Solo2. I've checked the IP address via DCC and entered it into the VU+ Control Centre with no luck. Also, the DCC detects the STB IP but will not connect either. I'm wondering if the image I'm using is barring access to either device. The image I'm using is Pure2 6.3. Any thoughts welcomed.

    Best wishes from,

    Gibson.

  6. #4
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    366
    Thanks
    534
    Thanked 76 Times in 27 Posts
    I think my last post has jogged my memory. This image, Pure2, is password protected to allow access to FTP, etc. I have input the PW into the device and "Bingo" access!

    Best wishes from,

    Gibson.

  7. #5
    Super Moderator saintomer1866's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3,602
    Thanks
    4,510
    Thanked 7,638 Times in 2,367 Posts
    Yes just loaded the image on mine for you,
    for anyone else who gets stuck default details are

    user = root
    password = pure2



    St.O

  8. The Following 4 Users Say Thank You to saintomer1866 For This Useful Post:

    A (26-11-2019), gibson (26-11-2019), hda5 (26-11-2019), seagate1 (26-11-2019)

Similar Threads

  1. ftp not connecting
    By paudie in forum Newbie Dreambox Questions
    Replies: 16
    Last Post: 15-09-2014, 05:55 PM
  2. IKS not connecting
    By dave d in forum Spiderbox 6000 HD
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2014, 04:36 PM
  3. NEW PSU Clicking after connecting up ?
    By Plessy in forum 6000 series
    Replies: 6
    Last Post: 18-07-2011, 01:10 AM
  4. not connecting with dhcp but ip o
    By eme in forum Firmware
    Replies: 2
    Last Post: 08-09-2008, 08:56 AM
  5. Connecting my sammy to the pc
    By nazthestar in forum Samsung
    Replies: 7
    Last Post: 16-10-2007, 03:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •