Results 1 to 8 of 8

Thread: D2500ip

  1. #1
    Verified Registered User skate66's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 1 Post

    D2500ip

    Dear Friends,
    I'm new in this forum.
    I need help for my D2500IP which I use for moving my 4.2Mt DHAntenna. Now switchin on and turns light, but not setting.
    Need orginal firmware and bootload, probably

    Thanks in advance

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2,274
    Thanks
    74
    Thanked 175 Times in 141 Posts
    4.2 m dish are you in the uk can't help with the echostar but have some spare maanhattan 36v receivers you could have also have some c band chapperal stuff that I need to get rid of no longer have the 2m dish

  4. #3
    Verified Registered User skate66's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by satwyn View Post
    4.2 m dish are you in the uk can't help with the echostar but have some spare maanhattan 36v receivers you could have also have some c band chapperal stuff that I need to get rid of no longer have the 2m dish
    Hi, I'm living North West Italy. Any kind of help is welcome, thank you.


  5. #4
    V.I.P
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2,274
    Thanks
    74
    Thanked 175 Times in 141 Posts
    if you need a 36v receiver I have the manhattan 550st 500stx2 but only 1 remote you're welcome to them but as you're in Italy probably not an option

  6. The Following User Says Thank You to satwyn For This Useful Post:

    echelon (09-06-2019)

  7. #5
    Verified Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    58
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    D2500ip

    Why do you need such a massive dish? What channels can you get on C-band not available on Ku-Band?
    How strong is your roof to sustain the weight of the dish and strong wind?

    Please give me an idea so I can put my 1.5 dish on my roof. I have a flat roof, the width is about 2 feet, no problem with length; it's about 14 feet and the wall is about 2 feet high.
    I don't want to use the wall for support. If there's a base with the pole to hold the dish but I don't think there's enough space for the base.

    Any idea to overcome the obstacles?
    Last edited by Disco Man; 09-06-2019 at 05:39 PM. Reason: I forgot to put the size of hight

  8. #6
    Admin hda5's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,459
    Thanks
    1,498
    Thanked 7,764 Times in 616 Posts
    Here is Echostar's contact information in Italy, they might be able to repair?

    Echostar/Hughes
    Via Po 162
    00198 Roma
    Italy
    Telephone: +39 06 844 0611

    Website:
    Code:
    https://www.hughes.com/who-we-are/about-hughes/global-locations/europe-regional-office

  9. The Following 4 Users Say Thank You to hda5 For This Useful Post:

    echelon (09-06-2019), saintomer1866 (09-06-2019), skate66 (09-06-2019), sonic1 (10-06-2019)

  10. #7
    Verified Registered User skate66's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Thank you @hda5 for your help, I will get in contact. I own one LT8700 which does not switch on and DVR-7000 I used till 2 weeks ago when stopped electrical. It's really a pity owning 3 famous Receivers and no one working, I own one RC2000C professional that I use only for elevation (need RS422 to RS322 interface and web server item to handle by computer)!!! I use echostar systems with satisfaction. Maybe in Rome they could repair all of them!

    For @Disco Man
    I'm feed hunter for a long time. See superdish66 searching on google.!

    Thank you guys.
    Proud to be in this forum ....
    Last edited by skate66; 09-06-2019 at 09:51 PM.

  11. The Following 3 Users Say Thank You to skate66 For This Useful Post:

    echelon (09-06-2019), hda5 (10-06-2019), sonic1 (10-06-2019)

  12. #8
    Verified Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    35
    Thanks
    48
    Thanked 22 Times in 11 Posts
    I used to use lt8700 to move 4m dish here in uk .The power supply is always dodgy on them.I found martin most helpful in past with software upgrades.Click here for martins page h**ps://www.your-book.co.uk/lt8700.htm

  13. The Following User Says Thank You to mrfire For This Useful Post:

    skate66 (10-06-2019)

Similar Threads

  1. D2500IP channel list?
    By Bal in forum Echostar
    Replies: 6
    Last Post: 26-07-2008, 01:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •