Results 1 to 2 of 2

Thread: hard reset

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    hard reset

    hi everyone just wondering if any one knows how to do a hard reset on a maxesla android box [max-c] it wont let me do a factory reset so was just wondering if there was a way of doing a hard reset thanks for any help

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3,026
    Thanks
    339
    Thanked 1,814 Times in 1,083 Posts
    Have you tried these options?
    Code:
    https://tvmediaboxes.com/how-to-reset-android-tv-box/

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 29-05-2018, 02:35 PM
  2. Technomate Motor Hard Reset
    By Pimpernel in forum Dish Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 09-05-2018, 07:41 PM
  3. Problem with Spiderbox HD6000 "HARD RESET"
    By TUD01 in forum Spiderbox 6000 HD
    Replies: 6
    Last Post: 19-11-2013, 09:20 PM
  4. hard reset
    By zad in forum 500/600/9100 series
    Replies: 0
    Last Post: 31-05-2007, 09:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •