Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with rewinding a movie?

  1. #1
    V.I.P doubleudee's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    583
    Thanks
    84
    Thanked 65 Times in 31 Posts

    Problem with rewinding a movie?

    VU+ Duo2
    Black Hole image (latest update on here)

    Ever since I've had my VU+ DUO2 I've had a problem with trying to rewind any movies using the installed movie player app, I get the message 'No re-wind possible yet......................'

    Is this inherent to the machine or is it a Black Hole problem?

    Ta

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3,051
    Thanks
    343
    Thanked 1,843 Times in 1,102 Posts
    No problem here, using Open Black Hole.
    Are you talking about streaming movies, or recorded movies, on your hard drive?
    Are you using the numbers, to jump forwards, 3, 6, 9, and backwards, 1, 4, 7, or the rewind video keys?

  4. #3
    V.I.P doubleudee's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    583
    Thanks
    84
    Thanked 65 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by Mickha View Post
    No problem here, using Open Black Hole.
    Are you talking about streaming movies, or recorded movies, on your hard drive?
    I'm talking about movies recorded (or copied) to my Hard Drive
    Are you using the numbers, to jump forwards, 3, 6, 9, and backwards, 1, 4, 7, or the rewind video keys?
    All my movies are copied to HDD, no streaming involved. Sorry, never used the numbers, just tried the video rewind or fast forward video keys, I press 1,2,3 times etc to increase the FF speed, but rewind doesn't work at all.

    Thanks

    WD
    Last edited by doubleudee; 07-06-2018 at 11:06 AM.

  5. #4
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3,051
    Thanks
    343
    Thanked 1,843 Times in 1,102 Posts
    All I can state is that my Duo2, running Open Black Hole, is working, using the fast forward/rewind video keys, on the remote, as well as the 3, 6, 9 jump forward options, and the 1, 4, 7, jump back options.
    Also the time search is working, using the centre left/right keys, f/b the OK button.
    Have you checked your options, in the settings menu, in case an update has changed them?
    The fast forward/rewind buttons don't work, on my mini USB keyboard, I bought for using with KODI, but the other buttons do.

Similar Threads

  1. Problem with CT Movie Maker
    By CRJ343 in forum 6000 series
    Replies: 7
    Last Post: 30-08-2010, 11:06 AM
  2. humax 2000 blue movie problem
    By highway1 in forum Humax
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2007, 10:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •