Results 1 to 3 of 3

Thread: vu+duo

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    vu+duo

    no data on transponder (timeout reading pat).im not sure what that all means :(

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3,070
    Thanks
    347
    Thanked 1,867 Times in 1,115 Posts
    It means that you probably need to do a manual re-scan, as the channel might have moved transponder, or ceased broadcasting.
    Can you please post more information, when asking technical help, including channel name, satellite, and full transponder details, e.g. Eurosport 1 Germany, 19.2E, 11112 H 22000 DVB-S2 8PSK 2/3.
    Also which image are you using, on your VU+ Duo, and what type of satellite set up do you have, fixed dish, single LNB, multiple LNB's, with Diseqc switch, motorized dish, etc.. and your general location, UK, Spain, etc.. in case it's a signal issue.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to Mickha For This Useful Post:

    Nikkas (16-12-2017), port06 (16-12-2017)

  5. #3
    Cool Dude Nikkas's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    476
    Thanks
    1,625
    Thanked 449 Times in 239 Posts
    Perfectly put by Mickha. Would add that other options are install an up-to-date channel list from Catseye, Vhannibal or similar. Or you can use the Autobouquet maker plugin (not always as up to date as one would like).

  6. The Following User Says Thank You to Nikkas For This Useful Post:

    port06 (16-12-2017)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •