Results 1 to 3 of 3

Thread: Audio problem

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    204
    Thanks
    19
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Audio problem

    Hi.
    I run the lastest Openvix, with latest Oscam.

    Some times I loose the audio, picture ok, but the audio never comes back. I have to change channel back and forward and there is audio again.
    If I recall it right, never have this problem with the HD channles, only SD.
    And of course the childrens channel is the worst, they often see Nick JR on 0.8W. This morning I had to change channle once every minut.

    Whats the problem, Oscam, Image or some settings?

    Thanks

    /Fredrik

  2.    Advert



  3. #2
    Admin hda5's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,376
    Thanks
    884
    Thanked 6,816 Times in 533 Posts
    Press the yellow button to select audio channel menu. Then select the audio track you want and press OK.

  4. #3
    Cool Dude
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    919
    Thanks
    111
    Thanked 322 Times in 207 Posts
    im guessings its right after a video glitch your loosing audio?

Similar Threads

  1. Audio out problem on VU+duo
    By painter in forum Vu+ Duo Help Section
    Replies: 0
    Last Post: 28-05-2012, 11:19 AM
  2. Big audio problem
    By Dice Man in forum Dreambox DM800
    Replies: 13
    Last Post: 10-03-2009, 01:11 PM
  3. Audio problem
    By KNNY in forum Dreambox DM800
    Replies: 0
    Last Post: 28-07-2008, 12:10 PM
  4. Audio problem
    By bri2coool in forum SkyStar 2 PCI Card Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2007, 08:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •