Results 1 to 11 of 11

Thread: Samsung TV - smart Hub

  1. #1
    Senior Member davorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    111
    Thanks
    51
    Thanked 46 Times in 28 Posts

    Samsung TV - smart Hub

    There is a huge gap on my Smart Hub screen now when Fitness and Kids apps ceased to exist. Can I rearrange icons to fill the void somehow, or do I have to wait for Samsung to do it ?

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P manic01's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3,051
    Thanks
    1,820
    Thanked 2,816 Times in 1,388 Posts
    Samsung do it.

  4. The Following User Says Thank You to manic01 For This Useful Post:

    davorp (13-04-2015)

  5. #3
    Senior Member davorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    111
    Thanks
    51
    Thanked 46 Times in 28 Posts
    I hope they'd hurry because it really looks ugly like this.

  6. #4
    V.I.P Dark Cloud's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    893
    Thanks
    489
    Thanked 302 Times in 206 Posts
    yes it looks odd. Even though I have never used half the $hit.

  7. #5
    V.I.P grin2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,736
    Thanks
    118
    Thanked 125 Times in 74 Posts
    a load of my downloaded ones went as well as the above. you tube, vivo, fox news orlando, fox news chicago , internet radio player, muzo.
    thought they had figured i wasnt in usa but i managed to reinstall them all. and netflix usa is still fine

  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by grin2 View Post
    a load of my downloaded ones went as well as the above. you tube, vivo, fox news orlando, fox news chicago , internet radio player, muzo.
    thought they had figured i wasnt in usa but i managed to reinstall them all. and netflix usa is still fine
    I'm curious how did you fool the tv to have out of region apps is it through a vpn and do you need a special router i would be interested to learn as i currently use Netflix and would love the US version
    Any help appreciated

    Mav

  9. #7
    Senior Member davorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    111
    Thanks
    51
    Thanked 46 Times in 28 Posts
    Quote Originally Posted by mav View Post
    I'm curious how did you fool the tv to have out of region apps is it through a vpn and do you need a special router i would be interested to learn as i currently use Netflix and would love the US version
    Any help appreciated

    Mav
    _http://www.eyeondemand.com/2013/06/21/how-to-changing-your-samsung-f-series-tvblu-ray-country-app-store/
    Last edited by Bod; 18-12-2015 at 01:52 PM. Reason: Live link

  10. The Following User Says Thank You to davorp For This Useful Post:

    mav (14-04-2015)

  11. #8
    V.I.P grin2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,736
    Thanks
    118
    Thanked 125 Times in 74 Posts
    my internet is thru sly. google turboflix who will give you a free trial. no card details needed. step by step guide. loads more choice. walking dead , Spartacus , loads more films. googled how to factory reset my Samsung smart tv and put country of origin as usa. app Canada Netflix is even better. not tried it yet. downside is no bbc itv players etc.

    davorp has posted the details above
    Last edited by grin2; 14-04-2015 at 06:26 PM.

  12. The Following 2 Users Say Thank You to grin2 For This Useful Post:

    Aldo (14-04-2015), sonic1 (14-04-2015)

  13. #9
    Senior Member davorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    111
    Thanks
    51
    Thanked 46 Times in 28 Posts
    They have it sorted. YouTube and Spotify in place of Kids and Fitness now.

  14. The Following User Says Thank You to davorp For This Useful Post:

    Aldo (16-04-2015)

  15. #10
    Senior Member davorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    111
    Thanks
    51
    Thanked 46 Times in 28 Posts
    Is Samsung Smart Hub down again? Half of the main icons are missing, and I can't get into Samsung Apps store. When I try, it reports: "Network interference occurred. Please try again later ERROR_CODE 012. Is it on their end? It seems like ther servers are down again.

  16. #11
    Senior Member davorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    111
    Thanks
    51
    Thanked 46 Times in 28 Posts
    Hello everyone,

    Samsung smart hub is playing up again. When I start it, it reports "Network is not connected. Check network settings to use this service." I have tried to reconfigure my wireless and entered my credentials many times, but it's still the same error, though my network is excellent. Is this a global issue, or it's on my end?

Similar Threads

  1. Diablo Wifi CAM and Samsung LED Smart TV
    By aqy007 in forum Diablo
    Replies: 76
    Last Post: 23-06-2016, 12:54 PM
  2. screen mirroring on smart samsung tv
    By Howie in forum HD Televisions Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2013, 12:44 AM
  3. samsung hd smart blu ray
    By simon123 in forum Blu-Ray Discussion
    Replies: 24
    Last Post: 14-09-2013, 09:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •