Results 1 to 7 of 7

Thread: Dynamite any use anymore?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    19
    Thanks
    21
    Thanked 9 Times in 3 Posts

    Dynamite any use anymore?

    Just been clearing out my cupboards and found a stack of goldwafer cards and my old dynamite programmer. Plugged it into pc and it still works even with the new CAS3 software. Will this thing be any use to me now i have a vu+duo2.
    Thanks in advance.

  2.    Advert



  3. #2
    Cool Dude holmroad's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    6,454
    Thanks
    2,967
    Thanked 1,434 Times in 994 Posts
    Yes mate - I still use it to update my two Dragon cams with the latest software - usually provided by our friend EMPB!!

  4. The Following User Says Thank You to holmroad For This Useful Post:

    matty12 (18-08-2013)

  5. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    19
    Thanks
    21
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    Guess i wont bin it then. Have we moved on from goldwafer now? if so can you advise what blank cards to use now. I have only just come back to the sat scene and have lost touch with cards and cams. On Vu+duo2 can a softcam simulate a dragon cam?. Sorry for all the questions.
    Thank's Holmroad.

  6. The Following User Says Thank You to matty12 For This Useful Post:

    holmroad (22-08-2013)

  7. #4
    Cool Dude holmroad's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    6,454
    Thanks
    2,967
    Thanked 1,434 Times in 994 Posts
    Sorry for delay Matty, but I program a Dragon Loader card for my use with the Dragon cam, then transfer it via that on to my TM6900HD Super receiver that way mate!!
    Softcam a totally different ball game - nothing to do with 'hard' cams such as Dragon, T-Rex, Diablo, etc mate!
    Last edited by holmroad; 22-08-2013 at 09:00 AM.

  8. The Following User Says Thank You to holmroad For This Useful Post:

    matty12 (27-08-2013)

  9. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    19
    Thanks
    21
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    Thanks holm, i guess i can put it back in the cupboard then. Seems a waste to throw away a neat little bit of kit even if it is old and no use to me anymore.

  10. #6
    Black Hole Team sonic1's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    5,645
    Thanks
    3,492
    Thanked 2,894 Times in 1,376 Posts
    I you google you should find some files for fun cards still for RAI and TNTSAT

  11. The Following User Says Thank You to sonic1 For This Useful Post:

    matty12 (28-08-2013)

  12. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    19
    Thanks
    21
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    Ok thank's sonic.

Similar Threads

  1. cas/dynamite software
    By painter in forum Dynamite
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2012, 12:24 PM
  2. Query Cas Dynamite
    By tcdi in forum Cas 2 Interface
    Replies: 0
    Last Post: 22-01-2010, 12:29 PM
  3. Diablo-can it be programmed with dynamite?
    By chopper1 in forum Diablo
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2008, 10:27 PM
  4. dynamite software
    By umgum in forum Dynamite
    Replies: 3
    Last Post: 21-03-2008, 12:45 AM
  5. Dynamite and fun 5 card
    By chopper1 in forum Dynamite
    Replies: 2
    Last Post: 04-07-2007, 09:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •