Page 24 of 24 FirstFirst ... 14222324
Results 461 to 480 of 480

Thread: Please Discuss/Report bugs etc on Catseye Enigma 2 Settings file here

  1. #461
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Quote Originally Posted by Silsila View Post
    Not sure why, but in the 'Satellites' list quite a few (not all) of the satellites on the western horizon appear duplicated in the list. The eastern birds all seem fine. I checked the 'satellites.xml' and they're not duped in there. I remember the first time I noticed this a while back, and it was just '0.8W' that was duplicated. Anyone else have this issue?

    Not sure why that is but will have a look at it

  2. The Following User Says Thank You to catseye For This Useful Post:

    Silsila (09-08-2017)

  3.    Advert



  4. #462
    Member Silsila's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    41
    Thanks
    32
    Thanked 29 Times in 16 Posts
    Quote Originally Posted by catseye View Post
    Not sure why that is but will have a look at it
    Cheers. Each dupe contains a different set of channels for that particular satellite, so you can sometimes end up looking through two lists for the same satellite to find a single channel (particularly with 0.8W and 30W). If you delete one of the dupes, you end up losing a bunch of channels for that satellite. The only way I can fix this is by doing a full retune for the duped satellite (this gets rid of the dupe), then rebuild the bouquet the same way you have it laid out. But it's a painstaking process (particularly redoing the bouquets for 0.8W and 30W). I'm guessing there is some kind of reference issue in the 'lamedb' causing the dupes.

  5. The Following User Says Thank You to Silsila For This Useful Post:

    catseye (09-08-2017)

  6. #463
    Member seamouse's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    91
    Thanks
    5
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    i want to use catseyes for my motor dish and also ABM for cable tv
    when i do a search it puts my cable to top (abm setting ) but removes all the nice work by catseyes on saying 16e etc
    also today i uploaded a new catseye file and all germany SD says N/A, yet channels are listed in the file?

    if i dont run abm, the channels are listed, if i run abm all go NA
    Last edited by seamouse; 21-08-2017 at 01:18 PM.

  7. #464
    Senior Member harddriver's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    209
    Thanks
    78
    Thanked 155 Times in 108 Posts
    Hi

    Just to Inform you

    Sky Germany has stopped the transmission of 3 Channels

    Sport 1 US HD
    11332 H 3/4 22000 Ref: 1_0_19_77_A_85_C00000_0_0_0
    Fanzone HD
    11332 H 3/4 22000 Ref: 1_0_19_66_A_85_C00000_0_0_0
    SKY 3D
    11332 H 3/4 22000 Ref: 1_0_19_75_A_85_C00000_0_0_0

    Thoose 3 Channels are no longer on Air

  8. The Following User Says Thank You to harddriver For This Useful Post:

    catseye (22-08-2017)

  9. #465
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Quote Originally Posted by harddriver View Post
    Hi

    Just to Inform you

    Sky Germany has stopped the transmission of 3 Channels

    Sport 1 US HD
    11332 H 3/4 22000 Ref: 1_0_19_77_A_85_C00000_0_0_0
    Fanzone HD
    11332 H 3/4 22000 Ref: 1_0_19_66_A_85_C00000_0_0_0
    SKY 3D
    11332 H 3/4 22000 Ref: 1_0_19_75_A_85_C00000_0_0_0

    Thoose 3 Channels are no longer on Air
    Thanks for info
    They had already been removed from the list before the next release & appreciate your input

    Cant think of any 3d channels now broadcasting off top of my head
    I'm sure Sky Germany 3d was the last ?

  10. The Following User Says Thank You to catseye For This Useful Post:

    harddriver (22-08-2017)

  11. #466
    V.I.P
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    441
    Thanks
    236
    Thanked 348 Times in 201 Posts
    Quote Originally Posted by catseye View Post

    Cant think of any 3d channels now broadcasting off top of my head
    I'm sure Sky Germany 3d was the last ?
    What a backwards step.

    Of course if broadcasters stop showing 3D then demand for 3D will fall.
    We should be going forwards not backwards with technology and with the new 4K TVs showing how much better the pictures are than 1080p then just imagine how great 3D would look on a 4K projector on something like an 80 inch upwards screen.

  12. #467
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Quote Originally Posted by Sandra View Post
    What a backwards step.

    Of course if broadcasters stop showing 3D then demand for 3D will fall.
    We should be going forwards not backwards with technology and with the new 4K TVs showing how much better the pictures are than 1080p then just imagine how great 3D would look on a 4K projector on something like an 80 inch upwards screen.
    Think 3d ok for cinemas but not for home use

    4k again is better quality but again it will only take off it becomes the industry standard
    Here in UK we are still running services in very poor quality SD let alone HD
    As people think having 1000's of channels of crap quality is great compared to having a few of HD
    Plus some UK broadcasters convince the public they should pay extra for HD in 2017!
    & whilst they are willing to pay there's no pressure to change

  13. The Following 2 Users Say Thank You to catseye For This Useful Post:

    Satcat (24-08-2017), sparky_dog (05-09-2017)

  14. #468
    Senior Member harddriver's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    209
    Thanks
    78
    Thanked 155 Times in 108 Posts
    Hi

    If i search for 3D Channels on *********s i got 1 Result
    Sky Italia 3D is the only 1 which is listed
    I think 4K needs another 2 to 3 Years to get really started over cause there are still no regular 4K channels around
    only Promo Channels expect the FashionTV and an Tv Shopping Channel named Pearl Tv on 19.2° East the Rest ? are Promo
    Oh not to forget Sky Germany advertising two 4K Channels but in reality only 1 of them broadcasts ( they change from Bundesliga UHD to Sport UHD and back )
    Plus some UK broadcasters convince the public they should pay extra for HD in 2017!
    & whilst they are willing to pay there's no pressure to change
    Same here in Germany look for example at HD+
    we have to pay for it to watch Advertising in HD cause the main Program is
    only an Upscale from SD to HD itīs a shame

  15. The Following User Says Thank You to harddriver For This Useful Post:

    catseye (22-08-2017)

  16. #469
    V.I.P
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    441
    Thanks
    236
    Thanked 348 Times in 201 Posts
    Quote Originally Posted by catseye View Post
    Think 3d ok for cinemas but not for home use
    You are right when it comes to 3D on a small TV screen of only up to around 65 inches but go to a relatively small 84 inch screen like I have or up to around the 100+ ones that many have, then 3D is probably better at home than in the cinema, as you have none of the distractions caused by other people and you will probably have a better audio set up at the correct volume for yourself, which makes for a far better experience than you would ever get in a cinema, until they start having holographic setups.

  17. #470
    Senior Member harddriver's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    209
    Thanks
    78
    Thanked 155 Times in 108 Posts
    Hi

    Where i left my thoughts yesterday? i forgot to write
    For the German Football Fans is a new Channel called Eurosport 2 HD Xtra on Air
    Itīs part of the HD+ Package but needs a additional subscription
    they Broadcast the Friday Night Games and the,new added this season,i guess 5 Monday Bundesliga Games.
    Astra 19.2° East frequency 11111 H 2/3 22000 DVB S2 8psk
    Ref: 1_0_19_30D7_413_1_C00000_0_0_0
    Last edited by harddriver; 23-08-2017 at 07:32 PM.

  18. The Following User Says Thank You to harddriver For This Useful Post:

    catseye (23-08-2017)

  19. #471
    Junior Member joe2419's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    23
    Thanks
    124
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Hi catseye just d/loaded latest list and noticed there is no sky deuchland hd folder can you help please t.i.a

  20. The Following User Says Thank You to joe2419 For This Useful Post:

    catseye (04-09-2017)

  21. #472
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Quote Originally Posted by joe2419 View Post
    Hi catseye just d/loaded latest list and noticed there is no sky deuchland hd folder can you help please t.i.a
    TRy reinstalling & rebooting box
    Working fine

  22. #473
    Senior Member harddriver's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    209
    Thanks
    78
    Thanked 155 Times in 108 Posts
    Hi

    I can confirm this issue for the All Sats and Astra UK Dutch German Sats List the others i donīt test
    there are 2 Sky German Lists in the Settings but booth are the SD List the HD is missing

  23. The Following User Says Thank You to harddriver For This Useful Post:

    catseye (04-09-2017)

  24. #474
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Thats weird!
    I must have a spook in my house or something
    When I checked on screen earlier Sky Germany HD is there
    When Ive opened up settings on Pc desktop is says Sky Germany SD x2
    Will have to re do

  25. The Following User Says Thank You to catseye For This Useful Post:

    harddriver (05-09-2017)

  26. #475
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Just re added them back-must have been a pc issue (again)
    Thanks for letting me know

  27. The Following User Says Thank You to catseye For This Useful Post:

    harddriver (05-09-2017)

  28. #476
    Junior Member joe2419's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    23
    Thanks
    124
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by catseye View Post
    Just re added them back-must have been a pc issue (again)
    Thanks for letting me know
    just d/load again still the same 2 sd folders no hd.

  29. #477
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Quote Originally Posted by joe2419 View Post
    just d/load again still the same 2 sd folders no hd.
    Ive not uploaded the amended file yet on here

    Ive just amended the main file on my pc

  30. #478
    Junior Member joe2419's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    23
    Thanks
    124
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    ok thanks catseye

  31. #479
    V.I.P
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    607
    Thanks
    556
    Thanked 355 Times in 178 Posts
    Hi mate, do you have a sky fta/ftv list?

  32. #480
    V.I.P catseye's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,768
    Thanks
    2,371
    Thanked 4,548 Times in 805 Posts
    Quote Originally Posted by scrupples View Post
    Hi mate, do you have a sky fta/ftv list?
    I create a FTA/FTV/Freesat section but dropped it as was spending so much time on it & other sections

    It could be created I guess maybe drop the sky epg section in favour of it now many c/s channels no longer available??

    Whats everyone else think -let me know

Page 24 of 24 FirstFirst ... 14222324

Similar Threads

  1. Help Please With Catseye E1 Settings
    By tinbin300 in forum Vu+ Duo Help Section
    Replies: 3
    Last Post: 06-09-2011, 05:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •