Results 1 to 9 of 9

Thread: Protek patching ?

  1. #1
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    481
    Thanks
    0
    Thanked 68 Times in 48 Posts

    Protek patching ?

    Hi All,

    I Know this is of thread, can anyone give me a Sticky
    on how to Program my Protek 9760 HD Ip box.
    Need latest Patch and Channel list.

    Many thanks.

    BF.

  2.    Advert



  3. #2
    V.I.P xanadu's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3,998
    Thanks
    95
    Thanked 156 Times in 101 Posts
    Google search for xvision 9760

    The first result should be all you need.

  4. The Following User Says Thank You to xanadu For This Useful Post:

    echelon (08-10-2011)

  5. #3
    V.I.P Aldo's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4,974
    Thanks
    2,981
    Thanked 3,004 Times in 1,447 Posts
    Hi M8

    google your receiver details, once on the site go to Protek Filez, and get all the info for your receiver. I hope that this is of some help to you.

  6. The Following User Says Thank You to Aldo For This Useful Post:

    echelon (08-10-2011)

  7. #4
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    481
    Thanks
    0
    Thanked 68 Times in 48 Posts
    Hi, Xanadu & Aldo.

    Will follow your addvice and report back.

    Many Thanks BF.

  8. #5
    V.I.P Aldo's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4,974
    Thanks
    2,981
    Thanked 3,004 Times in 1,447 Posts
    Quote Originally Posted by Bbigfoot View Post
    Hi, Xanadu & Aldo.

    Will follow your addvice and report back.

    Many Thanks BF.
    Google Protek 9600 Filez - 2nd in the list should direct you to a site where you can get the latest file and installation info.

  9. #6
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    481
    Thanks
    0
    Thanked 68 Times in 48 Posts
    Hi Aldo & xanadu,

    Followed your advice and the first in the search brought up
    the software needed, (9760HD-V1.12.gnx).

    Loaded onto USB stick, pluged into Protek, uploaded V1,12.gnx patch
    and that was It, Protek found the latest Patch through the Ethernet connection
    (V1.13.gnx) and it also updated the open Channel bouquets, over a 100 channels
    open on the three Sat I have scanned in (13e 19e 23.5e).

    One thing I am missing is a good Channel Settings list.
    The Proek does ask if you would like to upload a channel list by USB stick.
    Will look around.

    Thanks for all your Help. BF.

  10. #7
    V.I.P
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    510
    Thanks
    162
    Thanked 209 Times in 140 Posts
    So far I havent found a channel list on the site. on my 9700 I used the online list to scan to streamline the channel list. Its easier to edit on the box than use the channel editor software.

  11. #8
    V.I.P
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    481
    Thanks
    0
    Thanked 68 Times in 48 Posts
    Hi gadstamut,

    Thanks for that, will keep on looking

    BF...

  12. #9
    Cool Dude
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    448
    Thanks
    42
    Thanked 187 Times in 92 Posts
    On the 9750 HD IP, when I open channel list use blue button to bring up Bouquet list. As I've added more Sats the list has
    grown, also put in a few more channels that were missing.


    Regards catoro.

Similar Threads

  1. kaon patching
    By white44 in forum Kaon
    Replies: 1
    Last Post: 25-09-2008, 06:32 PM
  2. new to patching ... help please
    By TJLOWE1 in forum 6000 series
    Replies: 4
    Last Post: 17-08-2008, 05:16 PM
  3. patching
    By jj in forum Echolink
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2008, 11:46 PM
  4. Patching proble
    By timbo in forum 1000 series
    Replies: 15
    Last Post: 18-04-2007, 11:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •