Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 27 of 27

Thread: E2 - For people stuck with Geeko :P on the VFD

  1. #21
    V.I.P tx0's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    395
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was using the wrong file to install azup. It was AzboxEnigma2RESCUE.exe

    I've loaded e2 finally. thanks guys. no wifi tho and how do I mount an usb stick?
    Last edited by tx0; 06-10-2010 at 10:13 PM.

  2.    Advert



  3. #22
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    81
    Thanks
    16
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    no video -cant load official firmware after E2

    Have read the info. Still can not get ip when try to put officail firmware back on az prem. plus. Instructions say that an ip must be on vfd in resque mode to start the f.w.on usb with azup1.1 We have no menue -no screen period. Have watched E2 load with AZUP 1.1 and all the standard procedures listed in instuctions took place- we think. Still no screen and can only reboot after holding power button on remote- we have no other control with remote .Thanks for any response.

  4. #23
    V.I.P pr2's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    684
    Thanks
    1
    Thanked 103 Times in 27 Posts
    Hi,

    Do you rename the official firmware binary into: patch.bin (so suppress all the version reference before patch.bin) and copy it to the root of a brand newly FAT32 formatted USB stick?

    If you didn't fall into Rescue Mode it is because there is no patch.bin file on the root of your USB stick.

    Pr2

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    21
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I need a bit of help here please. After years with the dreambox I got myself an Azbox premium HD. Im stuck on the geeko on the screen and then rescue mode. I cant get the ip even after pressing ok on the remote. The screen just goes black. Any help please.
    Last edited by john_graydon; 27-04-2011 at 12:08 AM.

  6. #25
    Member Hectore's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    99
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 5 Posts

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    21
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have restored the original image back onto it now. Will have a good read through befor attempting again. A few cobwebs after been working with the dreambox for years.

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Guys my reciever shows rescue mode alright after usb and reboot - but no ip address is displayed.
    Have searched for ip using jazup but no joy.

    Can anyone help?
    Thanks
    Last edited by z11; 02-10-2014 at 02:41 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Boxes stuck in booting - English step guide needed
    By slegs in forum AZBox HD Newbie Questions
    Replies: 6
    Last Post: 23-09-2010, 12:22 PM
  2. stuck on loading
    By satwyn in forum AZBox Elite Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 03-09-2010, 10:34 PM
  3. Stuck in BOOTING -Help!
    By bildav in forum AZBox HD Newbie Questions
    Replies: 16
    Last Post: 30-05-2010, 09:48 PM
  4. Stuck on loading
    By ipuk in forum AZBox HD Newbie Questions
    Replies: 31
    Last Post: 03-08-2009, 11:16 PM
  5. Urgent. MIO 268+ stuck in boot screen!
    By Asaphus in forum Mio & Clones
    Replies: 13
    Last Post: 08-07-2009, 09:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •